DESCARREGA’T L’APP DIEXCA GRUP

Vols coneixer tots els nostres productes? Descarrega’t la nostra app i accedeix al nostre catàleg complet d’una manera ràpida i sencilla. Gaudeix també de les noves campanyes i promocions junt a la possibilitat de poder fer les teves comandes quan més ho necessitis.

Descarrega per iOS
Descarrega per Android

CARACTERÍSTIQUES I BENEFICIS

 • Accés al catàleg: Amb la nova aplicació podràs consultar qualsevol referència nostra junt amb la possibilitat de poder accedir a la seva fitxa tècnica i especificacions.
 • Visualització de documents vinculats: Com a client, us donem la possibilitat de poder consultar tant comandes, com albarans i factures antigues per a poder-les tenir sempre a la vostra disposició.
 • Realització de comandes: A partir d’ara realitzar comandes serà molt més senzill i ràpid. Escull la quantitat que vols de qualsevol referència, afegeix la quantitat i finalitza la teva comanda. Nosaltres ens encarregarem de la resta.
 • Consulta els teus consums: Com sabem que a DIEXCA GRUP existeixen una gran número de referències, l’opció de consums sense dubte us permetrà veure amb claredat quines són les referències que acostumeu a comprar. Fent del procés de compra una feina més senzilla.
 • Els teus favorits: Agrega les teves referències preferides per tenir el llistat d’aquestes i poder consultar-les més fàcilment.
 • Cupons: Amb aquesta nova funcionalitat podràs gaudir de descomptes en productes, famílies, descomptes en l’import total de la comanda i obsequis, quan facis la teva comanda.

.

.

PREGUNTES FREQÜENTS

Per a poder fer les teves comandes has d’estar prèviament donat d’alta pel nostre equip. Un cop donat d’alta t’habilitarem l’opció per poder afegir les quantitats de productes que necessitis i podràs veure en tot moment la teva cistella. Revisada la cistella només hauràs de fer clic al botó “CONTINUAR”, i revisar que les dades d’entrega es trobin correctament. Finalment, hauràs de fer clic a “REALIZAR PEDIDO” i ja quedarà enviat la teva comanda perquè nosaltres la podem preparar tan aviat com sigui possible.

Per a donar-te d’alta a l’APP hauràs de tenir fitxa creada a DIEXCA GRUP perquè nosaltres, amb la teva informació, podem donar-te un Usuari i Contrasenya perquè puguis accedir.

Un cop compleixis aquests requisits, contacta amb el teu comercial o trucant-nos al 977 54 50 08.

Dins del gran ventall d’avantatges que ofereix la nostra aplicació, com consultar fitxes tècniques, receptes o preus, hem desenvolupat una opció per a donar-vos l’oportunitat de gaudir de copons descomptes i regals mitjançant promocions gracies als “CUPONS”.

Actualment hi ha diversos cupons actius i que podràs trobar en la pestanya superior de la nostra app posteriorment a realitzar el seu registre i login. Entre aquests cupons trobarà:

  • Descomptes sobre productes.
  • Descomptes sobre famílies de productes.
  • Descomptes sobre el total de la comanda.
  • Descomptes en forma d’import sobre el valor total de la comanda.
  • Regals.

Per a poder activar el seu cupó, únicament ha de desplaçar-se cap a la pestanya “CUPONS” on hauria de trobar-se tot el llistat de cupons disponibles en aquest mateix moment junt amb les condicions d’aquests.

D’altra banda, si el seu comercial li ha atorgat un codi de cupó exclusiu únicament ha de dirigir-se fins a la part inferior d’aquesta pestanya i fer clic a “CANVIAR CUPÓ”, on introduirà el seu codi i podrà gaudir dels seus avantatges.

Una vegada aplicat el cupó, s’afegirà a la cistella l’import de descompte o el regal sol·licitat el qual es veurà reflectit en la confirmació de comanda que li arribarà al seu mail.

.

DESCARREGA-LA AL TEU DISPOSITIU iOS o ANDROID

Consulta el nostre catàleg i fes les teves comandes a qualsevol hora del dia!

Descarrega per iOS
Descarrega per Android